Hyr containrar för ditt företag

Containers finns i olika modeller och storlekar. De kan delas upp i olika huvudgrupper: liftcontainer, frontcontainer, baktömmande, lastväxlarflak och förrådscontainer. Vilken typ av container som passar ditt företag eller projekt beror mycket på vilket material och vilken volym det gäller, samt vart containern ska placeras.

Om du är osäker på val av container - ta då kontakt med oss så rekommenderar vi den typ av container som passar för just ditt projekt eller ändamål. Har du extra mycket avfall av så kan en komprimerande behållare vara en bra lösning, kolla gärna in våra tjänster med komprimatorer.

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ETT FÖRSLAG!

 

 

Vill ditt företag ha en mer hållbar avfallshantering?

Just nu erbjuder vi hållbar avfallsrådgivning, där vi kostnadsfritt går igenom företagets avfallsflöde och kommer med förbättringsförslag som både gynnar miljö och ekonomi. BOKA HÄR! 

Smidig tömningsbokning via MittOhlssons 

I vår kundportal MittOhlssons kan du enkelt boka tömning av dina olika containrar. Du kan dessutom hämta statistik som kan hjälpa dig att få en bättre överblick över ditt avfall. 


MER INFORMATION OM VÅRA CONTAINERLÖSNINGAR

Frontcontainer och baktömmande container

Denna container töms på plats av en lastbil som tippar in materialet i bilen och sedan komprimerar det. Det finns både öppna och stängda modeller, med olika kombinationer av inkastningslukor.

Vi har front-/baktömmande containrar i storlekar från 2 m3 till 8 m3.

Två röda Ohlssons-containrar  Frontlastare tömmer en container

6 m3 frontcontainers. Tömningsbilen lyfter upp behållaren och väger den. Sedan tömmer man den i behållaren som komprimerar materialet.

Öppen container  röd container

8 m3 med öppna stora inkastluckor och med sidoluckor på vardera sida.

Liftcontainer

Traditionell containermodell som används för förvaring och bortforsling av material. Det finns öppna och täckta modeller.

Täckt container finns upp till 10 m3 med olika luckor på vardera sida och en öppningsbar dörr/lucka på gaveln. Det finns även en lucka i taket för att koppla ett nedfallsrör direkt till containern.

Så kallade jordflak finns i 5 m3 som har en nedfälld bakläm för att underlätta att fylla den från en skottkärra eller någon annan vagn.

Vi har liftcontainers i storlekarna 5, 8, 10, 12, 14, 15 och 16 m3.

liftcontainer upp till 10 kvm

Lastväxlarflak

Lastväxlarflak är en större containermodell. De har dörrar eller en öppningsbar bakgavel. Finns som öppen eller täckt variant. Finns även tak som kan utrustas med elektrikt manövrering.

Vi har lastväxlarflak i storlekarna 12, 15, 20, 22, 30 och 38 m3

Lastbil med 3 st 30 mlastväxelflak.

stor lastbil med tre flak

Förrådscontainer

Söker du praktisk och stabil förvaring är någon av våra förrådscontainrar den bästa lösningen. Perfekt som tillfällig förvaring under renovering, på en byggarbetsplats eller festival. Vi har förrådscontainers för de flesta ändamål. Kontakta oss för att få ett förslag på en lösning som kan passa dig!

Förrådscontainer

 

 

 

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/avfallshantering/container/
Mittohlssons Logo

MittOhlssons

I vår kundportal Mitt Ohlssons kan du beställa tömning av containrar och kärl, få en översikt av din återvinning samt ladda ned statistik som t.ex. kan användas till din hållbarhetsrapportering.

Läs mer