Ohlssons hållbara rådgivning

Vill du att ditt företags avfallshantering ska vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv? 

Då är du välkommen att anmäla dig till vår hållbara rådgivning inom avfall.

  • Kostnadsfritt 
  • Vi besöker din verksamhet i västra Skåne 
  • Du behöver inte förbereda något 

Hur hållbar är ditt företags avfallshantering? 

Det finns många faktorer att ha i åtanke för att få en så hållbar avfallshantering som möjligt. Allt från säkerhet, lagar och arbetsmiljö till miljö och ekonomi påverkar avfallshanteringen. 

Ohlssons har med sin långa erfarenhet i branschen koll på det mesta som rör avfallshantering och återvinning. Vi arbetar proaktivt och långsiktigt - för att gynna såväl miljön som dig som kund. 

Kundbasen varierar från små till stora företag, från tillverkningsindustrier till byggbolag. Därmed kan du känna dig trygg med att vi har erfarenhet av att effektivisera och hållbarhetsanpassa avfallshanteringen hos olika sorters företag. Nu hoppas vi kunna hjälpa dig och ditt företag!

Hållbar rådgivning inom avfall och återvinning i västra Skåne

Anmäl dig till vår kostnadsfria rådgivning för att få reda på hur hållbar er avfallshantering är, och hur den kan bli ännu bättre. 

Hur går det till? 

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan. Efter att vi tagit emot din anmälan hör vi av oss för att boka ett besök hos din verksamhet. Du behöver inte förbereda något inför besöket. Under besöket går vi tillsammans igenom din nuvarande avfallshantering, tittar på avfallsflödet och sedan återkommer vi med förslag på hur avfallshanteringen kan göras mer hållbar, kostnadseffektiv och enkel. 

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/hallbar-radgivning-for-foretag-och-industrier/