HUR HÅLLBAR ÄR DIN AVFALLSHANTERING?


NU ERBJUDER VI HÅLLBAR AVFALLSRÅDGIVNING

LÄS MER HÄR

HELT ENKELT HÅLLBART

Den gemensamma nämnaren i Ohlssonskoncernen är vårt hållbara engagemang. 

Här är några konkreta exempel:

  • En stor del av vår fordons- och maskinflotta består av fordon med högsta miljöklassning, vi har genom effektiv transportledning och smart körteknik minskat vår bränsleförbrukning markant de senaste åren och vi kör på fossilfritt drivmedel i möjligaste mån.

  • Vi har ett miljömedvetet system för insamling och förädling av återvinningsbara produkter.

  • Den sociala hållbarheten innebär friska medarbetare som får möjlighet att utvecklas och engagera sig i koncernen. Genom friskvård, förebyggande av skador på jobbet och fokus på en sund kropp och själ, ser vi till att medarbetarna mår bra, är engagerade och glada.

  • Den sociala hållbarheten består även av engagemang i och stöd till organisationer som verkar för en bättre värld. Det handlar om allt från det lokala idrottslaget som sätter barn och unga i centrum, till laget som cyklar land och rike runt för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Vårt sätt att bidra till ett bättre samhälle är att varje dag, året runt arbeta med hållbarhet i fokus. Det är helt enkelt hållbart. 

Hållbarhet

Aktuellt

Fler nyheter

VILL DU BLI EN DEL AV TEAM OHLSSONS?

Med ödmjukhet och jäklar anamma har vi vuxit från ett litet familjeföretag till en lönsam, stark och hållbar koncern med över 600 anställda. Idag finns vi i stora delar av Sverige och vi växer för varje dag som går.  Låter det som en intressant arbetsplats? Kolla in våra lediga tjänster här

Victoria Linn

KONTAKTA KUNDTJÄNST

Behöver du rådgivning om vilka tjänster som passar dina behov?

Vill du komma i kontakt med någon av våra kollegor?

Är du intresserad av att få en offert på ett uppdrag?

010-45 00 200
info@ohlssons.se