Vi hjälper er med trygg fastighetsskötsel!

Ohlssons koncept med tjänster riktade mot bostadsrättsföreningar kallar vi för trygg fastighetsskötsel. Här har vi delat in våra fastighetsnära tjänster i tre segment:

Återvinning

Vi hjälper er att hantera och sortera ert avfall. Det kan handla om att ni behöver rådgivning kring sorteringen, eller att ni önskar hyra kärl eller containrar inklusive hämtning. Är ni i behov av en container vid förrådsstädning eller renovering är vi givetvis behjälpliga med det också.

Kolla gärna in vår sorteringsguide för att få hjälp med att sortera korrekt. Du hittar guiden HÄR

Spol- och slamsugning

Alla fastigheter behöver underhållsspolas med jämna mellanrum. Det är även bra att filma rören för att hitta och förebygga eventuella problem. 

Stockholm/Mälardalen: Läs mer här

Södra Sverige: Vänligen kontakta vårt systerbolag Puls. Läs mer här. 

Underhålls- och servicetjänster

Det kan vara allt från transporter av olika slag, sten och grusmaterial, snöbekämpning, sopning av parkeringar och uppställningsplatser till trädfällning med hjälp av kranbil etc.

Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information och för att bli sammankopplad med en kontaktperson. 

Avlopp Puffbild

Avlopp

Vi hanterar i stort sett allt som rör avlopps- och ledningsnätet och tjänsterna är både av underhållande och förebyggande karaktär. Vid akut stopp i avloppet erbjuder avloppsjour på Ohlssons service dygnet runt, året runt.

Läs mer
Hyra container från Ohlssons

Avfallshantering

Ohlssons hjälper din industri med avfallshantering, rådgivning och statistik. Vi hanterar alla typer av restprodukter, spill som uppstår i olika produktionsprocesser, emballagematerial, metallskrot, farligt avfall m.m. Detta hanteras med olika lösningar av containers, komprimatorer, miljöskåp och behållare.

Läs mer
hantering av farligt avfall

Farligt avfall

Vissa typer av avfall måste hanteras som farligt. Vi tillhandahåller olika typer av förvaringsmöjligheter samt är behjälpliga med rådgivning och transport av det farliga avfallet.

Läs mer
Tradfallningspuff

Trädfällning

Våra kranbilar och förare fixar det mesta. Utrustad för sågning använder vi kranbilen vid trädfällningar och gallringar med bortforsling av fällt och gallrat material. På kranens yttre del finns en grip med en såg som på ett enkelt sätt griper tag i grenar och sågar av dessa.

Läs mer
Dansk Sjo Sten 32 64

Material

Detta kan levereras med våra kranbilar i storsäck som är idealiska för material, var och en med 1m3 volym eller i lösvikt. Kranbilarna har dessutom en bra räckvidd och når ca 15 - 25 meter vilket innebär att man kan hysa dessa säckar en bra bit från gatan/lokalen.

Läs mer
Sopmaskin1

Sopmaskin

Ohlssons har flera sopmaskiner och förare med mångårig erfarenhet av dessa uppdrag. Vi utför industriell sopning av exempelvis lagerlokaler, parkeringsgarage, flygplatser och hamnar. Dessa tjänster utför vi på tider som passar dig, så att sopningen har minsta möjliga påverkan på din verksamhet.

Läs mer
Halkbekämpning

Snöröjning

Vi röjer och skottar snö från t. ex. parkeringar och uppställningsplatser så att bilarna kan ta sig fram. Vi saltar och halkbekämpar gator och parkeringar. Vi får helt enkelt vintern att kännas lite enklare och mer behaglig för dig!

Läs mer

Från en nöjd samarbetspartner 

Siv Persson samarbetspartner

Vår bostadsrättsförening Albohem anlitar Ohlssons varje vecka sedan ett par år tillbaka. De sköter om vår sophantering och vi är så nöjda. Tidigare anlitade vi en annan entreprenör men gick över till Ohlssons då en av våra medlemmar kände någon som arbetade hos Ohlssons. Vi har aldrig ångrat att vi bytte leverantör, vi upplever dem som mycket bra. Vänlig personal rakt igenom, både de som kommer ut och utför tjänsterna på plats och deras bemötande i telefon. Hög servicegrad och lättillgängliga, kort sagt så har Ohlssons alltid varit mycket tillmötesgående med allting. Vi upplever också Ohlssons som mycket lyhörda för våra önskemål! Vi har t ex bytt till större kärl, velat ha ytterligare en tömning på pappkärlet och det har aldrig varit något problem. Vi har också haft en container från Ohlssons ett par gånger och det har också funkat utmärkt!

Siv Persson, ordförande i Brf. Albohem, Malmö

 

 

Jag vill bli kontaktad