EN FÄRGSTARK PARTNER MED ETT GLOBALT MILJÖANSVAR


MILJÖ OCH ÅTERVINNING | ENTREPRENAD | TRANSPORT | SPOL- OCH RÖRTEKNIK

Hur kan vi hjälpa dig idag?

HELT ENKELT HÅLLBART

Den gemensamma nämnaren i Ohlssonskoncernen är vårt hållbara engagemang. 

Här är några konkreta exempel:

  • En stor del av vår fordons- och maskinflotta består av fordon med högsta miljöklassning, vi har genom effektiv transportledning och smart körteknik minskat vår bränsleförbrukning markant de senaste åren och vi kör på fossilfritt drivmedel i möjligaste mån.

  • Vi har ett miljömedvetet system för insamling och förädling av återvinningsbara produkter.

  • Den sociala hållbarheten innebär friska medarbetare som får möjlighet att utvecklas och engagera sig i koncernen. Genom friskvård, förebyggande av skador på jobbet och fokus på en sund kropp och själ, ser vi till att medarbetarna mår bra, är engagerade och glada.

  • Den sociala hållbarheten består även av engagemang i och stöd till organisationer som verkar för en bättre värld. Det handlar om allt från det lokala idrottslaget som sätter barn och unga i centrum, till laget som cyklar land och rike runt för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Vårt sätt att bidra till ett bättre samhälle är att varje dag, året runt arbeta med hållbarhet i fokus. Det är helt enkelt hållbart. 

Hållbarhet

Aktuellt

Fler nyheter

SORTERA RÄTT MED VÅR GUIDE!

Hur påverkas klimatet när du återvinner din dagstidning? Att sortering av olika avfall är bra för miljön vet de flesta, men hur sorterar man rätt och vilken faktisk påverkan har återvinningen på klimatet? Kolla in vår sorteringsguide för privatpersoner och bostadsrättsföreningar för att få reda på det. Du hittar guiden HÄR.

Victoria Linn

KONTAKTA KUNDTJÄNST

Behöver du rådgivning om vilka tjänster som passar dina behov?

Vill du komma i kontakt med någon av våra kollegor?

Är du intresserad av att få en offert på ett uppdrag?

010-45 00 200
info@ohlssons.se