Tjänster för privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar

Ohlssons erbjuder en rad olika tjänster för privatpersoner, kommuner och bostadsrättsföreningar. Här nedan får du en överblick över våra olika tjänster.


filmning av avlopp

Avlopp

Ohlssons spol- och rörteknik utför såväl planerade som akuta åtgärder. Vi underhåller ditt avlopp för att förlänga livslängden och förebygga stopp. Vid akut hjälp, till exempel om du får stopp i toaletten eller vasken, rycker avloppsjouren på Ohlssons ut dygnet runt.

REGION: Skåne, Halland, Stockholm och Mälardalen

LÄS MER


tjänster för bostadsrättsföreningar

Tjänster för bostadsrättsföreningar och fastigheter

Vårt koncept riktat mot bostadsrättsföreningar och fastighetsägare består av tjänster för återvinning, spol- och rörteknik samt underhåll och service. Vi kan till exempel bistå med sten-, jord- och sand, sopa gatan, underhålla avloppet eller bistå med sorteringslösningar för avfallet.

REGION: Nordvästra Skåne

LÄS MER


containers och avfallshantering

Containers och avfallshantering 

Vi har containers och kärl i alla storlekar som du kan hyra under en begränsad period. Valet styrs helt av vilken typ av avfall och volym det gäller. Kontakta oss för råd! Våra populära fastpriscontainrar hyr du som bor i utvalda nordvästskånska kommuner under en veckas tid.  

REGION: Nordvästra Skåne

LÄS MER


tjänster för kommunala uppdrag

Kommunala uppdrag 

Här hittar du information om våra kommunala uppdrag och hittar kontaktuppgifter till rätt person. Vi kör hushållsavfall i drygt 40 kommuner i Sverige i Stockholm, Mälardalen, Skåne, Blekinge, Hallad och Småland.

LÄS MER


storsäck lyfts med hjälp av kranbil

Hemleverans av material i storsäck eller lösvikt

Endast tillgängligt i nordvästra Skåne. En av våra mest populära tjänster innebär hemleverans av olika material till fastigheter. Du kan beställa olika sorters jord, sten och sand som sedan levereras hem till dig med vår kranbil.

REGION: Nordvästra Skåne

LÄS MER


tjänster för transport och kranbil

Transport och kranbil

Kranbilarnas olika lyftkapacitet och räckvidd gör dem oslagbara och flexibla. Här hittar du även information om trädfällning och olika transportuppdrag.  

REGION: Nordvästra Skåne

LÄS MER

https://www.ohlssons.se/privat/tjanster/alla-tjanster/