1 1

Gräsrebellen tipsar: Anlägga gräsmatta

Hösten är bästa tiden att anlägga gräsmatta. Oavsett om du väljer att så eller rulla färdigt gräs är hösten bästa tiden för ditt projekt. Under höstmånaderna är marken varm, luften fuktig och fåglarna mätta.

larv

SÅ SLIPPER DU FLUGOR, LARVER OCH STINKANDE SOPKÄRL I SOMMAR!

Har du också varit med om att din soptunna svämmar över av larver och flugor under sommarmånaderna? Vi vet, inte särskilt kul. Här kommer våra bästa tips för att minska risken:

ohlssons återvinningsquiz

OHLSSONS ÅTERVINNINGSQUIZ

Testa dina kunskaper i återvinning med Ohlssons quiz. Hur många rätt får du?

ohlssons återvinningsquiz

SVAREN: OHLSSONS ÅTERVINNINGSQUIZ

Redo för svaren i Ohlssons återvinningsquiz? Du hittar dem här!

Simon (1)

Återvinningsgraden är rekordhög – men vi måste göra mer

Färsk statistik från FTI (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) visar att de svenska hushållens totala återvinning av förpackningar var rekordhög under 2020. Men den visar även att vi behöver ta ett större ansvar och särskilt återvinna fler plast- och pappersförpackningar.

Gräsrebellen

GRÄSREBELLEN TIPSAR: SÅ TOPPDRESSAR DU DIN GRÄSMATTA I VÅR

Våren är bästa tiden att toppdressa gräsmattan. Toppdressing innebär att du sprider ut ett tunt lager sand och organiskt material över gräsmattan. Ohlssons har färdigblandad toppdress som kan levereras direkt hem till dig i storsäck.

återvinn i jul

SÅ ÅTERVINNER DU I JUL

Genom att återvinna i jul är du med och bidrar till ett mer cirkulärt och hållbart samhälle. Tack för att du återvinner!

fastfruset avfall i kärl

UNDVIK FASTFRUSET AVFALL I KÄRLET I VINTER

Fryser ditt avfall fast i kärlet? Ta gärna del av våra tips!

hållbart företag

SÅ KAN DITT FÖRETAG BLI MER HÅLLBART

Hållbarhet och cirkulär ekonomi ligger oss varmt om hjärtat och är en del av vår kärnverksamhet. Här delar vi med oss av några enkla tips på hur just din verksamhet kan bli mer hållbar. Hur många har du koll på?

fyrafackskärl lifehacks

3 LIFEHACKS FÖR DIG SOM HAR FYRFACKSKÄRL

Allt fler kommuner inför fyrfackskärl, vilket är bra för både miljön och för dig. Här kommer våra bästa tips för dig som har fyrfackskärl!