Ohlssons-andan

Lika bra att säga det direkt. Vi löser det mesta! Ingenting är omöjligt för oss på Ohlssons. Vi har personal för alla typer av uppdrag. Ofta blir våra kunder förvånande över hur bred vår verksamhet är. Vi arbetar med återvinning, hantering av farligt avfall och renhållning i olika kommuner. Vi har egna sorteringsanläggningar dit hundratals transporter kommer varje dag. Genom spolning, filmning och relining säkerställer vi att du har ett fungerande ledningsnät. Vi besiktigar oljeavskiljare för att hålla vattendragen rena. Vi hyr ut förare och fordon till olika typer av entreprenad-, anläggnings- och underhållsarbeten. Vi gör det mesta. Kan vi inte lösa det själva så vet vi vem som kan.

Social kompetens bakom ratten

Du börjar säkert förstå vår filosofi. Bara det bästa är gott nog. Men det hjälper inte att ha världens bästa maskiner för att få nöjda kunder. Det krävs en erfaren, kunnig och självgående personal och ett effektivt transportledningssystem som samordnar uppdragen, med minsta möjliga förflyttning för att spara miljön. Först då kan vi lyckas hela vägen. Därför handplockar vi de personer som passar bäst in i teamet. Den sociala kompetensen är viktig eftersom alla medarbetare är ansiktet utåt. För oss är det lika viktigt med social kompetens i en grävmaskinhytt som i samhället i övrigt.

Ödmjukhet och jäklar anamma

Med ödmjukhet och jäklar anamma har vi vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag med strax över 500 anställda. Det är vi stolta över. Målet är att alltid bli snäppet bättre och vi utmanar både oss själva och våra kunder att tänka mer hållbart. Tillsammans med vår fantastiska personal bryter vi ny mark.