Vi hjälper er med trygg fastighetsskötsel!

Ohlssons koncept med tjänster riktade mot bostadsrättsföreningar kallar vi för trygg fastighetsskötsel. Här har vi delat in våra fastighetsnära tjänster i tre segment:

Återvinning

Vi hjälper er att hantera och sortera ert avfall. Det kan handla om att ni behöver rådgivning kring sorteringen, eller att ni önskar hyra kärl eller containrar inklusive hämtning. Är ni i behov av en container vid förrådsstädning eller renovering är vi givetvis behjälpliga med det också.

Kolla gärna in vår sorteringsguide för att få hjälp med att sortera korrekt. Du hittar guiden HÄR.

Spolning och slamsugning

Alla fastigheter behöver underhållsspolas med jämna mellanrum. Det är även bra att filma rören för att hitta och förebygga eventuella problem. 

Stockholm/Mälardalen: Läs mer här

Södra Sverige: Vänligen kontakta vårt systerbolag Puls. Läs mer här. 

Underhålls- och servicetjänster

Det kan vara allt från transporter av olika slag, sten och grusmaterial, snöbekämpning, sopning av parkeringar och uppställningsplatser till trädfällning med hjälp av kranbil etc.

Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information och för att bli sammankopplad med en kontaktperson.

 

Från en nöjd samarbetspartner 

 

siv persson en samarbetspartner

Vår bostadsrättsförening Albohem anlitar Ohlssons varje vecka sedan ett par år tillbaka. De sköter om vår sophantering och vi är så nöjda. Tidigare anlitade vi en annan entreprenör men gick över till Ohlssons då en av våra medlemmar kände någon som arbetade hos Ohlssons. Vi har aldrig ångrat att vi bytte leverantör, vi upplever dem som mycket bra. Vänlig personal rakt igenom, både de som kommer ut och utför tjänsterna på plats och deras bemötande i telefon. Hög servicegrad och lättillgängliga, kort sagt så har Ohlssons alltid varit mycket tillmötesgående med allting. Vi upplever också Ohlssons som mycket lyhörda för våra önskemål! Vi har t ex bytt till större kärl, velat ha ytterligare en tömning på pappkärlet och det har aldrig varit något problem. Vi har också haft en container från Ohlssons ett par gånger och det har också funkat utmärkt!

Siv Persson, ordförande i Brf. Albohem, Malmö

https://www.ohlssons.se/privat/tjanster/bostadsrattsforeningar/