Vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet är en del av vår affärsidé. Det ska genomsyra allt vi gör. Här delar vi med oss av några av våra tankar kring hållbarhetsarbetet, som vi delat upp i miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

 

Miljö

Miljömässig hållbarhet

En stor del av vårt miljömässiga hållbarhetsarbete innefattar insamling och förädling av avfall. Målet är att göra det på ett sätt som minimerar användningen av naturens resurser och samtidigt minskar utsläppen.

Läs mer
Socialt Hållbarhetsarbete

Social hållbarhet

Förutom att uppmana kunder och leverantörer till ett mer hållbart agerande stödjer vi flera organisationer som alla verkar för ett bättre samhälle.

Läs mer
Ekonomisk Hållbarhet

Ekonomisk hållbarhet

Den ekonomiska hållbarheten är en viktig förutsättning för att ett företag ska må bra och kunna fortsätta investera. Ohlssonskoncernen omsatte under 2021 strax över 1,2 miljarder kronor och är ett av Sveriges ledande tillväxtföretag. 

Läs mer

Lär dig mer

Ta del av hållbara tips och inspiration. 

 

Hållbar transport på landsväg

Fair Transport hållbarhetscertifiering

Ohlssons är hållbarhetscertifierade av Fair Transport som säkerställer att de anslutna bolagen håller en hög nivå gällande klimatpåverkan, trafiksäkerhet och socialt ansvar.

Läs mer
Ohlssons Vinnare Av Årets Företag 2022

Ohlssons utnämnt till årets företag 2022

Under Nordvästra Skånes Näringslivsgala vann Ohlssons utmärkelsen årets företag 2022.

Läs mer
Tillverkningsindustri

Hållbar rådgivning för företag och industrier

Avfallshanteringen ska vara hållbar, enkel och kostnadseffektiv. Vi besöker gärna dig och utför rådgivning till företag och industrier i norra Skåne.

Läs mer
Träd bredvid en sjö banner

Hållbarhetsrapport

Ta del av den senaste hållbarhetsrapporten.

Läs mer
hållbart företag

Så kan ditt företag bli mer hållbart

Hållbarhet och cirkulär ekonomi ligger oss varmt om hjärtat och är en del av vår kärnverksamhet. Här delar vi med oss av några enkla tips på hur just din verksamhet kan bli mer hållbar. Hur många har du koll på?

Läs mer
DSC065701

Minskat klimatavtryck och optimerat produktionsflöde hos tillverkningsindustri

I den här artikeln berättar vi om en av våra kunder, en tillverkningsindustri som minskade sitt klimatavtryck och optimerade sitt produktionsflöde tack vare en ordentlig genomlysning av avfallsflödet i form av hållbar rådgivning.

Läs mer

JAG VILL BLI KONTAKTAD