Grävskopa och lastbil av märket volvo

Behöver ni maskiner och förare till ert projekt?

Ohlssons har lång erfarenhet av entreprenadverksamhet och av anläggning och mark. Vi har en bred maskinpark för alla typer av uppdrag, långa, korta, stora eller små - spelar ingen roll. Vi hyr ut våra maskiner med tillhörande förare som direkt ansluter och blir en del av ert team. Utöver maskin- och förartjänster så har vi ett brett utbud av kompletterande tjänster som hjälper er genomföra ert projekt. Vi hanterar allt från sanering av kontaminerad mark till avfallshantering, farligt avfall, kranbilsuppdrag och torr- och grävsuguppdrag m m.

 

Lastmaskin

Entreprenadmaskiner

Ohlssons har lång erfarenhet av entreprenadverksamhet och av anläggning och mark. Vi har en bred maskinpark för alla typer av uppdrag, långa, korta, stora eller små - spelar ingen roll. Vi hyr ut våra maskiner med tillhörande förare som direkt ansluter och blir en del av ert team.

Läs mer
Avlopp Puffbild

Avlopp

Vi hanterar i stort sett allt som rör avlopps- och ledningsnätet och tjänsterna är både av underhållande och förebyggande karaktär. Vid akut stopp i avloppet erbjuder avloppsjour på Ohlssons service dygnet runt, året runt.

Läs mer
Hyra container från Ohlssons

Avfallshantering

Ohlssons hjälper din industri med avfallshantering, rådgivning och statistik. Vi hanterar alla typer av restprodukter, spill som uppstår i olika produktionsprocesser, emballagematerial, metallskrot, farligt avfall m.m. Detta hanteras med olika lösningar av containers, komprimatorer, miljöskåp och behållare.

Läs mer
Dansk Sjo Sten 32 64

Material

Detta kan levereras med våra kranbilar i storsäck som är idealiska för material, var och en med 1m3 volym eller i lösvikt. Kranbilarna har dessutom en bra räckvidd och når ca 15 - 25 meter vilket innebär att man kan hysa dessa säckar en bra bit från gatan/lokalen.

Läs mer
Sanering

Sanering

Vi utför alla typer av saneringsuppdrag inom spol- och rörteknik. Våra specialanpassade fordon hanterar både vätskor och torra material. För brandfarligt material och frätande vätskor använder vi våra ADR-klassade fordon. Våra torr- och grävsugfordon hanterar vart och ett 12 m3 i sina tankar.

Läs mer
hantering av farligt avfall

Farligt avfall

Vissa typer av avfall måste hanteras som farligt. Vi tillhandahåller olika typer av förvaringsmöjligheter samt är behjälpliga med rådgivning och transport av det farliga avfallet.

Läs mer

Jag vill bli kontaktad