Bolag i Ohlssons Invest AB

Ohlssons Invest AB logo

Med ca 600 anställda och en omsättning på nästan 1 miljard erbjuder Ohlssons Invest AB hållbara helhetslösningar inom miljö- och återvinning, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Läs mer om bolagen som ingår i koncernen här nedan, eller läs mer på Ohlssons Invests hemsida: 

www.ohlssonsinvest.se


Ohlssons AB logo

Ohlssons AB grundades 1998 av Christer Ohlsson, som idag äger koncernen. Med ödmjukhet och jäklar anamma har Ohlssons vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag. Från Skåne i söder till Stockholm i norr ser du de röda Ohlssonsbilarna idag. Tjänsterna består av renhållning och återvinning, farligt avfall, transport, entreprenad samt spol- och rörteknik.

www.ohlssons.se


Soreto Services AB utför uppdrag inom energi, entreprenad och facility med ledorden service, kvalitet och hållbarhet. Verksamheten omfattar ombyggnation, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Soreto ansvarar fullt ut för projektering, konsultation och installation. Företagets egen verkstad servar med allt från reparation till leverans av drivmedelsutrustning. 

www.soreto.se


exellent logo

Exellent Syd AB servar, tvättar och hyr ut tunga fordon. De moderna verkstäderna ligger i Helsingborg, Landskrona och Staffanstorp och har generösa öppettider och duktiga mekaniker. Uthyrningen är tillgänglig i hela Sverige och består bland annat av marknadens modernaste renhållningsbilar av högsta miljöklass från NTM, Skandinaviens största leverantör av påbyggnader för lastbilar med specialutrustning. Spolbilar med samma höga miljöklassning kommer från Europas ledande leverantör, Cappellotto. Exellent har även en modern och miljöklassad tvätthall i Helsingborg som t.ex. erbjuder drop in-tvätt, och som är lättillgänglig tack vare placeringen precis brevid E6:an.

www.exellentsyd.se


Puls AB logo

PULS, Planerad Underhållservice AB, har sex verksamhetsgrenar: spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings- och brunnsrenovering. Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små. Vi uför även totalentreprenader.

www.pulsab.se


tintorella fastigheter AB

Tintorella Fastigheter AB är en del av Ohlssons-koncernen. Bolaget äger, förvaltar, utvecklar och hyr ut fastigheter till såväl företagen i koncernen som externa företag.


Örestads markentreprenad AB

ÖMAB, Örestads Markentreprenad AB, erbjuder markentreprenadtjänster, så som arbeten inom VA, grundläggning, asfalt och mark. Företaget utför även rivning och marksanering. Huvudkontoret finns i Löddeköpinge. 

www.omab.se