Transport och hantering av farligt avfall

Vi hjälper er hela vägen: från förvaring till transport och behandling av farligt avfall

Hanteringen av farligt avfall är omgärdat av en uppsjö lagar och regler i ständig förändring. Gemensamt för allt farligt avfall är att det måste hanteras och förvaras på ett korrekt sätt för att inte äventyra säkerheten.

Våra erfarna miljöexperter är här för att ge er den hjälp ni behöver genom hela processen. Med väletablerade rutiner för denna typ av arbete kan våra kunder tryggt lämna över allt ansvar till oss. Vi har säkerhetsexperterna, ackrediteringarna, maskinerna, tillstånden och en egen mottagningsanläggning.

Ohlssons hjälper dig med rådgivning, förvaring, transport och behandling på egen mottagning. Dessutom kan vi agera ombud till din verksamhet när det kommer till rapportering till Naturvårdsverket.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer om farligt avfall-hantering och hur vi kan hjälpa dig!

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ REDA PÅ MER!

 

Våra tjänster

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/farligt-avfall/
Small 2023 Hemsidan (1)

Miljöskåp för ditt farliga avfall

Vi erbjuder en säker och hållbar helhetslösning för att du ska känna dig trygg med förvaringen av ditt farliga avfall samt följa lagen om skydd mot olyckor. 

Läs mer
Batteribox 2023

Säker förvaring av litiumjonbatterier

Vår lösning, Lita®, är speciellt designad för att säkert förvara och transportera litiumbatterier. Med Lita® minimerar vi risken för brand och skador för att du ska känna dig trygg med förvaringen av dina litiumbatterier samt följa lagen om skydd mot olyckor. 

Läs mer
Rådgivning Farligt Avfall

Rådgivning

Läs mer
Banner

Transport

Med våra ADR-klassade bilar och släp kan vi transportera olika farliga ämnen, så som material som har blivit restprodukt eller gått fel i en kemisk process.

Läs mer
Nytt Rapporteringssystem Farligt Avfall

Rapportering av farligt avfall

Alla som lämnar ifrån sig farligt avfall är skyldiga att rapportera det till Naturvårdsverket enligt avfallsförordningen. Slipp rapporteringen - Ohlssons hjälper dig!

Läs mer
Certificate

Certifikat och tillstånd

Läs mer om våra certifikat och tillstånd.

Läs mer