Ohlssons spol & rörteknik och slamverksamhet i södra Sverige blir Puls

Den 1 november flyttar Ohlssons verksamhet i södra Sverige för spol & rörteknik och slam över till Puls, som också ingår i Ohlssons-koncernen. Puls huvudkontor ligger i Staffanstorp men har verksamhet i hela södra Sverige.

Besök gärna Puls hemsida

Mekanisk rensning av rötter och avlagringar

Rotfräsning eller beläggningsfräsning utförs när ledningar är igensatta med t.ex. rost, flytytspackel eller rötter från träd och buskar. Ohlssons i Stockholm och Mälardalen utför rotfräsning med både mekanisk rensmaskin och rotskärare kopplad till spolbil. Ledningar mellan 50-800 mm är dimensioner där effektiv rensning erhålls.  Med ett vattentryck upp till hela 800-2500 bar avlägsnar vi effektivt rötter, limrester, rost, fett och andra avlagringar. Turbindriven rot- och beläggningsskärare ingår också i utrustningen.

08-128 08 210

ohlssons.mitt@ohlssons.se

rötter avlägsnas från ledningar

Rötter kan orsaka stora problem när de växer i ledningarna. I längden kan det innebära stora översvämningar om man inte ser till att underhålla rören. Ohlssons hjälper dig att skära bort rötter och hålla ledningarnas funktion på topp, på bilden visas rötter från en markledning via en brunn. 

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/avlopp-jour/frasning-och-rotskarning/