Enklare och mer effektiv hantering av stora avfallsmängder med komprimator

Underlätta den dagliga avfallshanteringen genom att hyra en komprimator från Ohlssons. En komprimator är idealisk för stora och mellanstora företag, industrier, återvinningsplatser, butiker, sjukhus, verksamheter med stor produktion och andra verksamheter där stora mängder avfall hanteras.

Komprimatorer lämpar sig för större mängder wellpapp, plast, blandat brännbart material o.s.v. De släta sidorna på komprimatorns container bidrar till högre komprimering av avfallet, så att containern kan fyllas maximalt. Det innebär att du sparar plats, reducerar transportkostnaderna och därmed även koldioxidutsläppen. 

röd komprimator

Det finns två typer av komprimatorer - mobila och stationära.

Mobil komprimator

En mobil komprimator är lämplig för ovan material, men även för material som kan innehålla en blöt fraktion. Pressarna i den mobila komprimatorn är flyttbara vilket gör det enkelt att flytta den inom ditt område. Den mobila komprimatorn tar ungefär samma plats som en vanlig container, men komprimerar avfallet så att den kan fyllas med upp till 6 gånger mer avfall än en container.

Stationär komprimator

Den stationära modellen är utvecklad för stora mängder avfall. Den har en fast pressenhet och en container som kopplas till pressenheten. Containern kopplas sedan loss för tömning. Vilken sorts container som passar beror på mängden avfall och vilken typ av avfall det handlar om. 

Sms när komprimatorn är full eller inkastningstratt. Hur förenklar vi för dig?

Det finns även ett stort urval av extrautrustning som kan underlätta användningen. Extrautrustningen monteras på anläggningen efter dina önskemål och behov. Kanske önskar du vägganpassning med inkastningstratt genom väggen, kärllyft som tömmer kärlen direkt i komprimatorn, sms-sändning som anmäler när behållaren börjar blir full. Valet av extrautrustning baseras på avfallstyp och anläggningens placering - vi hjälper gärna till med rådgivnng för bästa möjliga avfallshantering.

Helhetslösning - komprimator med all inclusive

Vi erbjuder en helhetslösning som är anpassad efter dina önskemål. Vi sköter allt från rådgivning och utsättning till service, upphämtning och återvinning, men kan även erbjuda vanliga containrar, sekretesskärl, sopning av området etc. Kontakta oss så kommer vi ut till dig och hittar den lösning som passar dig bäst.

JAG VILL BLI KONTAKTAD MED ETT FÖRSLAG!

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/avfallshantering/komprimatorer/