Maskinen som gör balen

Ohlssons erbjuder ett stort sortiment av vertikala front- och toppmatade balpressar. Utbudet av frontmatade balpressar består av små kompakta, mångsidiga maskiner för mindre till medelstora avfallsvolymer, eller om du t.ex. inte får plats med en komprimator. Balpressen är ett kraftfullt system lämpade för centraliserad materialhantering eller för placering vid stationer i verksamheten där stora avfallsmängder genereras på små ytor.

balpressat material

De flesta balpressmodellerna är tillverkade för att komprimera pappers-, kartong- och/eller plast, med de kan också användas för flera andra materialslag - kontakta oss för att få råd kring vad som passar din verksamhet bäst. Flera toppmatade balpressar kan byggas ut till flerkammarsystem, vilka är lämpade för verksamheter och miljöer där flera typer av avfall ska sorteras vid källan och komprimeras för återvinning eller bortforsling. Varje toppmatad kammare kan användas för en viss typ av avfall och antalet kamrar är beroende av antalet materialslag. Både torrt och halvtorrt avfall kan hanteras och maskinens enda presshuvud kan enkelt flyttas från kammare till kammare.

Välj din maskin beroende på vilken storlek på bal du vill hantera – från 40 till 500 kg.

Fatpress

Ohlssons har även fatpressar som passar bra vid centraliserad materialhantering eller vid platsbrist. Fatpressen kapar både volym och transportkostnader. 

pressade fat

 

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ ETT FÖRSLAG!

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/avfallshantering/balpressar/