Hållbara tjänster för alla typer av bygg- och anläggningsprojekt

Behöver du hållbara resurser till ditt byggprojekt? Gör som många av regionens byggföretag och utnyttja vårt breda tjänsteutbud. Det kan handla om enskilda tjänster när behov uppstår eller om en mer kontinuerlig uppbackning där vi är involverade på projektbasis med större åtaganden.

Vi har ett stort utbud av olika återvinningslösningar med behållare och containrar, ​och en bred maskinpark med specialfordon som kranbilar, torr- och grävsug m fl. Dessa maskiner hyr vi ut med tillhörande förare. Ohlssons skräddarsydda tjänsteutbud för byggbranschen lämpar sig för alla typer av uppdrag.

Kontakta oss redan nu, så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just din verksamhet, eller läs mer om våra olika tjänster här nedan. 

Nya krav för utsortering av bygg- och rivningsavfall. Har du koll?

Den 1 augusti 2020 ökade kraven på utsortering av bygg- och rivningsavfall. Kraven innebär att den som producerar bygg- och rivningsavfall ska sortera ut och förvara vissa avfallsslag separat, för att komma högre upp i avfallstrappan och på så vis öka hållbarheten på byggarbetsplatserna. 

Vi hjälper dig och din byggarbetsplats att följa de nya kraven och ser till att du har en lösning som är både effektiv och hållbar för din verksamhet. 

Hyra container från Ohlssons

Avfallshantering

Ohlssons hjälper din industri med avfallshantering, rådgivning och statistik. Vi hanterar alla typer av restprodukter, spill som uppstår i olika produktionsprocesser, emballagematerial, metallskrot, farligt avfall m.m. Detta hanteras med olika lösningar av containers, komprimatorer, miljöskåp och behållare.

Läs mer
kranbil utför rivningsarbete

Rivning

Vår breda och flexibla fordons-/maskinpark med sina skickliga förare bistår ofta vid olika renoverings- och rivningsprojekt. Förutom traditionella fordon för rivning som grävskopor, hjullastare, lastbilar etc, så kan vår torr- och grävsug vara en enorm tillgång och suga med sig stora mängder material ex. isolering.

Läs mer
Puff Transport

Kranbilstjänster

Kranbilarnas olika lyftkapacitet och räckvidd gör dem oslagbara och flexibla vid olika typer av lyft- och transportuppdrag. Vi kan förse dem med utrustning för olika ändamål t. ex. med pallgafflar, gripskopa eller såg.

Läs mer
kranbil lyfter material

Magasinering och lossning

Vi erbjuder våra kunder möjlighet till magasinering i våra lagerlokaler i Landskrona. Perfekt om du behöver välja tillfällig magasinering på grund av platsbrist eller av säkerhetsskäl. Har du material som är skrymmande eller väger mycket (upp till flera ton) kan vi lossa det med våra lastmaskiner.

Läs mer
Torrsug Puff

Torr- och grävsug

Torr- och grävsugen är ett mycket sofistikerat fordon som utför grävarbeten och sugarbeten med ”kirurgisk precision”. Vi kan därför med minimal påverkan komma åt i känsliga utrymmen.

Läs mer
Avlopp Puffbild

Avlopp

Vi hanterar i stort sett allt som rör avlopps- och ledningsnätet och tjänsterna är både av underhållande och förebyggande karaktär. Vid akut stopp i avloppet erbjuder avloppsjour på Ohlssons service dygnet runt, året runt.

Läs mer
grävskopa och två lastbilar

Anläggning och mark

Vår maskinpark passar alla typer av projekt i södra Sverige. Vi hyr ut förare med maskiner till gräv- och schaktningsuppdrag, gatu- och ledningsarbeten och mark- och grundläggning. Vi är en uppskattad partner som klarar av omfattande entreprenad- och anläggningsuppdrag, även över längre tidsperioder. Några av de maskiner vi hyr ut: grävmaskiner, hjullastare, dumprar, hjulgrävare etc. Vi har även maskiner som krossar eller siktar olika material, så som jord och trä.

Läs mer
hantering av farligt avfall

Farligt avfall

Vissa typer av avfall måste hanteras som farligt. Vi tillhandahåller olika typer av förvaringsmöjligheter samt är behjälpliga med rådgivning och transport av det farliga avfallet.

Läs mer

Jag vill bli kontaktad