Magasinering i Landskrona och Helsingborg

Vi erbjuder våra kunder möjlighet till magasinering i våra lagerlokaler i Landskrona eller Helsingborg. Perfekt om du behöver välja tillfällig magasinering på grund av platsbrist eller av säkerhetsskäl.

Det lämpar sig också bra för mellanlagring av material eller produkter som ska åter in i en process i en viss ordning. När det är dags för användning av det som magasinerats levererar vi det med kranbil i Nordvästra Skåne, med utgångspunkt från Landskrona eller Helsingborg.  Det är en populär tjänst där vi ofta hjälper byggföretag med magasinering av olika material som ska in i processen igen i en given ordning.

Även transport och lossning – och vi tar med oss avfallet

Vi kan både lagra och bistå med transport och lossning av material i rätt ordning.

Har du material som är skrymmande eller väger mycket (upp till flera ton) kan vi lossa det med våra lastmaskiner. Vi har även kranbilar som kan lyfta upp materialet på en ställning, upp på ett tak eller förbi häckar och träd in i en trädgård.

Som en extra fördel kan vi vid transport/lossning i retur även ta med gammalt material och avfall.

Kombinera gärna med någon av dessa tjänster

https://www.ohlssons.se/foretag/tjanster/logistik-och-transport/magasinering-lossning/
Puff Transport

Kranbilstjänster

Kranbilarnas olika lyftkapacitet och räckvidd gör dem oslagbara och flexibla vid olika typer av lyft- och transportuppdrag. Vi kan förse dem med utrustning för olika ändamål t. ex. med pallgafflar, gripskopa eller såg.

Läs mer
Hyra container från Ohlssons

Avfallshantering

Ohlssons hjälper din industri med avfallshantering, rådgivning och statistik. Vi hanterar alla typer av restprodukter, spill som uppstår i olika produktionsprocesser, emballagematerial, metallskrot, farligt avfall m.m. Detta hanteras med olika lösningar av containers, komprimatorer, miljöskåp och behållare.

Läs mer
grävskopa och två lastbilar

Anläggning och mark

Vår maskinpark passar alla typer av projekt i södra Sverige. Vi hyr ut förare med maskiner till gräv- och schaktningsuppdrag, gatu- och ledningsarbeten och mark- och grundläggning. Vi är en uppskattad partner som klarar av omfattande entreprenad- och anläggningsuppdrag, även över längre tidsperioder. Några av de maskiner vi hyr ut: grävmaskiner, hjullastare, dumprar, hjulgrävare etc. Vi har även maskiner som krossar eller siktar olika material, så som jord och trä.

Läs mer
Renhallning1

Maskinsopning, sanering & rengöring

Hos oss hittar du ett brett utbud av tjänster inom maskinsopning, rengöring och sanering som får parkeringen eller lagerlokalen att glänsa.

Läs mer