HIK Ohlssons JM

Ohlssons - officiell hållbarhetspartner till Hittarps IK

Som en del i vårt engagemang i nordvästra Skåne går vi även i år in som hållbarhetspartner i Hittarps IK.

”Hittarps IK är en av nordvästra Skånes största föreningar. De har sunda värderingar som stämmer väl överens med våra egna - därför vill vi gärna stödja och associeras med dem.”, säger Märta Bylow, kommunikationschef i Ohlssons Invest AB.

Genom samarbetet kommer Ohlssons och HIK att arbeta för att sprida kunskap om hållbarhet, främst när det kommer till ett minskat klimatavtryck.

”Eftersom hållbarheten är en central del i vårt dagliga arbete är det naturligt för oss att gå in som just hållbarhetspartner. Vi är övertygade om att vi kommer att ge stort värde till varandra genom samarbetet.”, fortsätter Märta.

Under året kommer det att anordnas aktiviteter för föreningens barn och unga men också för HIK-familjens företagspartners.

”Vi är väldigt stolta över att ha Ohlssons som officiell hållbarhetspartner. Tillsammans har vi hittat flera samarbetsytor som stärker partnerskapet ytterligare. För oss som idrottsförening är det extremt värdefullt med all den kunskap som Ohlssons besitter och delar med sig av, det ger oss nya insikter och möjligheter inom hållbarhetsområdet.”, säger Jacqueline Magnusson, marknads- och försäljningsansvarig i Hittarps IK.