Upptining av ledningar i Stockholm/Mälardalen

Vinter och minusgrader kan orsaka stora problem på vatten- och avloppsledningar. Om ledningarna fryser kan det att bildas isproppar som kan ge stopp i avloppet, och i värsta fall går ledningarna sönder helt.  


Ohlssons  i Stockholm och Mälardalen erbjuder tjänster som skonsamt får ledningarna att tina under den kalla årstiden. Med hjälp av hetvatten ser vi vill att ledningarna tinas och fungerar korrekt. Vi kan även hjälpa till med spolning inuti ledningarna och ledningsinspektion i form av filmning för att upptäcka andra ev. problem.  

 

Välkommen att kontakta oss direkt! 

08-128 08 200

ohlssons.mitt@ohlssons.se

Vi hjälper dig i region Mitt

regionchef mitt

försäljningschef

säljare

Tjänster

Spol- och slamsugningstjänster

Ohlssons region Mitt utför de flesta tjänster inom spol- och slamsugning. 

 

För fastigheter innebär det avloppsspolning, hjälp vid stopp i avloppet, filmning och ledningsinspektion. Vi utför även slamsugning, högtrycksspolning och spolning av markledningar samt upptining av fastfrusna ledningar.

 

Tjänsterna för industrier och företag innefattar bland annat sanering, ADR-klassade transporter för farligt avfall samt tjänster för fettavskiljare och oljeavskiljare.

 

 

Läs mer

Renhållning

Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta kommun samordnar insamlingen av hushållsavfall för att bli mer hållbara. Det är Ohlssons som har hand om renhållningen i de fyra kommunerna, som tillsammans har 115 000 invånare.

 

Under våren 2021 tar Ohlssons även över renhållningen i Uppsala område C. 

Läs mer

Pressretur

Ohlssons ansvarar för tidningsinsamling på uppdrag av Pressretur i stora delar av Sverige. Avtalet omfattar insamling, lagring och sortering av ca 70 000 ton papper per år i Smålands, Hallands, Kronobergs, Jönköpings och Stockholms län.  Pressretur och Ohlssons delar visionen om ett hållbart samhälle med korrekt miljö - och avfallshantering.

Pantamera

Med start 2021 tar Ohlssons över insamlingen av pantburkar och PET-flaskor i stor-Stockholm och Mälardalen, på uppdrag av Pantamera (Returpack AB). Vi kör redan idag panten i Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Sponsring

Ohlssons region Mitt är stolt sponsor av Skånela IF Handboll. Föreningen är Sigtuna kommuns största och en av de stora handbollsföreningarna i Sverige.