Vi hjälper dig i region Mitt

Kundsupport

regionchef mitt

försäljningschef

säljare

Tjänster

Spol- och slamsugningstjänster

Ohlssons region Mitt utför de flesta tjänster inom spol- och slamsugning. 

 

För fastigheter innebär det avloppsspolning, hjälp vid stopp i avloppet, filmning och ledningsinspektion. Vi utför även slamsugning, högtrycksspolning och spolning av markledningar.

 

Tjänsterna för industrier och företag innefattar bland annat sanering, ADR-klassade transporter för farligt avfall samt tjänster för fettavskiljare och oljeavskiljare.

 

 

Läs mer

Renhållning

Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta kommun samordnar insamlingen av hushållsavfall för att bli mer hållbara. Det är Ohlssons som har hand om renhållningen i de fyra kommunerna, som tillsammans har 115 000 invånare.

 

Under våren 2021 tar Ohlssons även över renhållningen i Uppsala område C. 

Läs mer

Pressretur

Ohlssons ansvarar för tidningsinsamling på uppdrag av Pressretur i stora delar av Sverige. Avtalet omfattar insamling, lagring och sortering av ca 70 000 ton papper per år i Smålands, Hallands, Kronobergs, Jönköpings och Stockholms län.  Pressretur och Ohlssons delar visionen om ett hållbart samhälle med korrekt miljö - och avfallshantering.

Pantamera

Med start 2021 tar Ohlssons över insamlingen av pantburkar och PET-flaskor i stor-Stockholm och Mälardalen, på uppdrag av Pantamera (Returpack AB). Vi kör redan idag panten i Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Sponsring

Ohlssons region Mitt är stolt sponsor av Skånela IF Handboll. Föreningen är Sigtuna kommuns största och en av de stora handbollsföreningarna i Sverige.