ensamt träd på ett fält

SPP blir vår nya, hållbara pensionspartner

Vi har valt SPP som vår nya partner för pensionssparande. De har precis som vi en stark hållbarhetsstrategi och arbetar aktivt för såväl en bättre miljö som social hållbarhet. Nyligen utsågs SPP till världens mest hållbara försäkringskoncern år 2020 på World Economic Forum i Davos.

”Hållbarhet är en självklarhet för oss, och en del av vårt DNA. Vi analyserar de bolag som vi investerar i utifrån FNs globala hållbarhetsmål och arbetar för att varenda krona av våra kunders sparande ska arbeta för en hållbar omställning. Ohlssons går precis i linje med våra värderingar och vi ser fram emot ett nära och lokalt samarbete”, säger Håkan Salomonsson, Regionchef Syd på SPP.

Som en investering i den sociala hållbarheten kommer alla anställda på Ohlssons att erbjudas rådgivning kring privatekonomi och pension.

"Vi kommer kunna erbjuda samtal med SPP där man kan lära sig mer om sin privatekonomi och få råd kring sin pension. Det känns toppen att kunna ge alla våra anställda den här möjligheten", säger Thomas Svanberg, HR-chef på Ohlssons.

Samarbetet startade 1 april 2020.