Ohlssons Vinnare Av Årets Företag 2022

Ohlssons utnämnt till årets företag 2022

Under Nordvästra Skånes Näringslivsgala vann Ohlssons utmärkelsen årets företag 2022.

På plats på galan var Christer Ohlsson - koncernchef, Per-Johan Olsson - CFO och vice VD, Marina Mårtensson – redovisningschef och Märta Bylow – kommunikationschef.

När juryn beslutade om vilka fyra företag i Nordvästra Skåne som skulle nomineras stod hållbarhet högt på agendan, både i form av en hållbar affärsmodell och ett hållbart bidrag till samhället.

”Det är med ödmjukhet och stolthet som vi tar emot den fina utmärkelsen. Vi har arbetat med hållbarhet som affärsidé i över 20 år och att bli utnämnda till årets företag bekräftar att vi är på rätt väg. Utan våra nästan 800 medarbetare i koncernen hade vår resa inte varit möjlig och jag vill rikta ett stort tack till er alla.”, säger Christer Ohlsson, koncernchef och grundare, Ohlssons Invest AB.

Näringslivsgalan anordnas årligen av Marknadsföreningen i Helsingborg, som i snart 90 år samlat näringslivet för att skapa en mer attraktiv region.

Juryns motivering:

”Ohlssons i Landskrona har med sitt långsiktiga engagemang för miljö och hållbarhet i praktiken lyckats skapa en hållbar utveckling i sin verksamhet. Företaget har under de senaste 24 åren vuxit i omsättning och antal anställda, med nya verksamheter på en större geografisk marknad.  Med en företagskultur präglad av ödmjukhet och jäklar anamma, har Ohlssons under drygt två decennier vuxit som en av regionens viktigaste ambassadörer i praktiskt hållbarhetsarbete. Under 2022 och 2023 utökar Ohlssons sitt verksamhetsområde i samband med nya uppdrag i bland annat Halland, Skaraborg och Stockholm.”