Samtidigt Som Vi Uto Kar Va Ra Uppdrag I Region Stockholm Ma Lardalen Inleds Nu Ett Nytt Partnerskap Med Arlandastad Golf I Sigtuna Kommun

Ohlssons och Arlandastad Golf inleder partnerskap

Samtidigt som vi utökar våra uppdrag i region Stockholm/Mälardalen inleds nu ett nytt partnerskap med Arlandastad Golf i Sigtuna Kommun.

”Arlandastad Golf är en viktig del för Sigtuna kommun och dess utveckling, bland annat genom ungdomsverksamheten och de olika företagsevenemangen. Golfanläggningen är en bra mötesplats i Sigtuna Kommun som vi gärna är en del av och stöttar.”, säger Lars Persson, försäljningschef för Ohlssons i region Mitt.

Klubben har sedan starten 1993 utvecklats till en komplett golfanläggning med företagsfokus där hållbarhetsfrågor är en självklarhet. Anläggningen har varit värd för Europatourens tävlingar vid sex tillfällen och Scandinavian Masters spelades på anläggningen 2007 och 2008.

”Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med Ohlssons. Företaget som är nyetablerat i kommunen är på stark frammarsch och är proffsiga i det de gör. Företaget har en stark ägarstruktur likt Arlandastad Golf och vi ser fram emot ett utvecklande samarbete i framtiden”, säger Urban Hornberg, Arlandastad Golf.