Ohlssons guldsponsor Team Rynkeby Helsingborg

Ohlssons ger fortsatt stöd i kampen mot barncancer

Ohlssons fortsätter sitt engagemang som guldsponsor för välgörenhetscykellaget, Team Rynkeby Helsingborg.

En viktig del av vår strategi för social hållbarhet är att stödja organisationer som gör verklig skillnad. En av dessa organisationer är Team Rynkeby.

"De gör en fantastisk insats genom att samla in pengar till Barncancerfonden. Det är självklart för oss att vara med att bidra till kampen mot barncancer", säger Christer Ohlsson, ägare och VD för Ohlssons.

Valet att stödja just Helsingborgslaget beror på att en betydande del av vår verksamhet utgår från denna plats. Här är Ohlssons en komplett leverantör inom miljö och återvinning, hantering av farligt avfall, entreprenadtjänster, byggprojekt, lagerhållning och magasinering.

Förutom att deltagarna i Team Rynkeby ska komma i form inför cyklingen till Paris den 8 juli så ska de även samla in pengar till Barncancerfonden. Totalt har projektet i Sverige hittills donerat 265,9 miljoner kronor till svårt sjuka barn, där merparten har gått till Barncancerfonden.

Vill du också vara med i kampen mot barncancer? Läs mer här

Om Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn. I Sverige går alla insamlade medel till Barncancerfonden och de insamlade medel som kommer in via Team Rynkeby Skolloppet går till Barnhjärnfonden.

Första året, 2002, var det 11 cyklister som cyklade. Idag är det 2 026 cyklister från: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Island, Tyskland, Schweiz och Belgien som arbetar med att samla in pengar och donationer för att stödja de lokala välgörenhetsorganisationerna.