Vårt bidrag till samhället

Förutom att uppmana kunder och leverantörer till ett mer hållbart agerande stödjer vi flera organisationer som alla verkar för ett bättre samhälle.

Genom att skänka pengar till olika verksamheter som är viktiga för oss kan vi öka vår synlighet i olika sammanhang och samtidigt bidra till en positiv samhällsutveckling. 


Huvudpartner till Landskrona BoIS

Landskrona BOIS

Ohlssons startade 1998 i Landskrona och staden ligger oss extra varmt om hjärtat. Fotbollen och Landskrona BoIS ger inte bara glädje – det håller samman Landskronaborna och skapar en gemenskap.


Hållbar partner till Hittarps IK

Med ett starkt fokus på socialt ansvar och sportsliga mål är Hittarps IK en av Skånes största klubbar, med över 1 500 medlemmar. Tillsammans med HIK gör vi idrottsplatsen Laröds IP mer hållbart och ökar engagemanget om hållbarhet hos medlemmarna och besökarna. 


Partner till Landskronakarnevalen

Under Landskronakarnevalen blomstrar staden. Vi stöttar Landskronakarnevalen eftersom det är en folkfest som sammanför de som bor här.


Vårt bidrag till forskningen

En del av vår omsättning går till forskning. Det är viktigt för oss att kunna bidra till organisationer som vi tror på och som bidrar till forskning om ett bättre liv för fler. 


Guldsponsor Team Rynkeby God Morgon Helsingborg

Att vara guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon Helsingborg är en självklarhet för oss. På så sätt kan vi vara med och stödja forskningen inom barncancer så att fler barn överlever och att färre barn får följdsjukdomar efter lyckad behandling. TRGM gör ett fantastiskt arbete med att samla in pengar och sprida kunskap. Läs mer HÄR.


Hjärnfonden

sponsor till hjärnfonden

Vi stödjer även Hjärnfonden, som forskar, engagerar sig och sprider kunskap om sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Läs mer HÄR.


Bröstcancerfonden

Genom vårt bidrag till Bröstcancerfonden kan forskningen gå framåt och fler drabbade bli hjälpta. Läs mer HÄR.


Sjöräddningssällskapet

Vi stöttar Sjöräddningssällskapet som med sina 2 200 frivilliga sjöräddare runtom i Sverige rycker ut för att rädda liv till sjöss. Läs mer HÄR