Skånela 2

Fortsatt samarbete med Skånela

Som en del av vårt samhällsengagemang väljer vi nu att fortsätta partnerskapet med Skånela IF i Sigtuna.

”Det är en självklarhet för oss att samverka med såväl föreningslivet som näringslivet där vi är verksamma. Jag är stolt över att vi på detta sätt kan stötta Skånelas fina verksamhet och får vara en del av att utveckla handbollen - och framtida världsspelare. ”, säger Mikael Blomqvist, regionchef för Ohlssons i region Mitt.

Ohlssons är extra engagerade i damseniorlaget, som arbetar för att nå elitserien.

”Det betyder mycket för Skånela att få det här stödet från näringslivet. För våra damseniorer som har Ohlssons som partner betyder det att de kan spela i allsvenskan och satsa upp mot SHE (Elitserien). ”, säger Håkan Persson, Skånela IF.

Moa Lindén som spelar i damlaget är också glad över samarbetet:

”Jag tycker det är fantastiskt att få detta stöd och tackar Ohlssons från hela damlaget för den möjlighet som företagets stöd ger oss. Tillsammans når vi nya höjder!”, säger hon.

 

Om Skånela IF

Skånela IF – Handboll bildades 1949 och är Sigtuna kommuns största förening och en av de stora handbollsföreningarna i Sverige. Skånela arbetar med ungdomsverksamhet i 25 olika lag och grupper seniorverksamhet med 5 lag i seriespel. Totalt har föreningen ca 800 aktiva medlemmar.