Slipp åka till tippen - vi sorterar åt dig

Vi har containers i alla storlekar – för höststädningen, ombyggnaden, trädgårdsarbetet eller flytten.

Det finns många behållare för uppsamling av olika fraktioner. Kärl och containrar i olika storlekar och utföranden, från 15 liter till 40 m3. Valet av behållare styrs helt och hållet efter vilken typ av avfall och volym det gäller. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt container. 

För storstädning av garaget eller förrådet, rensning i trädgården eller avfallet från ombyggnationen brukar våra fastpris-containrar passa perfekt. Välj mellan blandat avfall eller trädgårdsavfall. 

Tänk på att:

  • Vi behöver din beställning senast 2 arbetsdagar innan önskad leverans. Om du beställer din container på helgen kan det alltså dröja till onsdagen innan du har din container på plats. 
  • Bilen som vi ställer ut containern med är tung och om vi sätter containern på din uppfart eller gång kan det eventuellt bli rostfällningar på underlaget.

Container Fastpris - Trädgårdsavfall

Pris: 2129 kr

Mer info

Container Fastpris - Blandat avfall

Pris: 3836 kr

Mer info

Helhetslösningar för avfallshantering

Dagens restriktiva miljölagar och ett ökat miljömedvetande kräver nya kreativa sätt att hantera avfallet på. Genom åren har vi förfinat vårt system allt mer. Idag har vi en sofistikerad hantering som värnar om miljön och den värld vi lever i. Ohlssons är en komplett leverantör som gör livet enklare för sina kunder. Vi försöker alltid hitta nya smarta lösningar med kunden, kollegorna och klimatet i fokus.