Bensinteknik i HBG AB underhåller och sanerar bensinstationer i Sverige. Arbetet sker både ovan och under mark. Verksamheten omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Bensinteknik ansvarar fullt ut för projektering, konsultation samt installation. Egen verkstad servar med allt från reparation och leverans av drivmedelsutrustning.

www.bensinteknik.se


Exellent Syd hyr ut marknadens modernaste renhållningsbilar av högsta miljöklass från NTM, Skandinaviens största leverantör av påbyggnader för lastbilar med specialutrustning. Spolbilar med samma höga miljöklassning kommer från Europas ledande leverantör, Cappellotto. Vi är baserade i Helsingborg och Staffanstorp med huvudkontoret i Landskrona.

www.exellentsyd.se


PULS, Planerad Underhållservice AB, har sex verksamhetsgrenar: spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings- och brunnsrenovering. Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små. Vi uför även totalentreprenader.

www.pulsab.se


Tintorella Fastigheter AB är en del av Ohlssons-koncernen. Bolaget äger, förvaltar, utvecklar och hyr ut fastigheter till såväl företagen i koncernen som externa företag.