Vårt bidrag till samhället

Förutom att uppmana kunder och leverantörer till ett mer hållbart agerande stödjer vi flera organisationer som alla verkar för ett bättre samhälle.

Genom att skänka pengar till olika verksamheter som är viktiga för oss kan vi öka vår synlighet i olika sammanhang och samtidigt bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Huvudpartner till Landskrona BoIS

Ohlssons startade 1998 i Landskrona och staden ligger oss extra varmt om hjärtat. Fotbollen och Landskrona BoIS ger inte bara glädje – det håller samman Landskronaborna och skapar en gemenskap.

Partner till Landskronakarnevalen

Under Landskronakarnevalen blomstrar staden. Vi stöttar Landskronakarnevalen eftersom det är en folkfest som sammanför de som bor här.

Vårt bidrag till forskningen

Guldsponsor Team Rynkeby God Morgon Lund

Ohlssons är guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon Lund

Under 2020 går vi in som in som Guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon Lund. På så sätt kan vi vara med och stödja forskningen inom barncancer så att fler barn överlever och att färre barn får följdsjukdomar efter lyckad behandling. Läs mer HÄR.

Hjärnfonden

Ohlssons sponsrar Hjärnfonden

Vi stödjer även Hjärnfonden, som forskar, engagerar sig och sprider kunskap om sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Läs mer HÄR.

Bröstcancerfonden

Genom vårt bidrag till Bröstcancerfonden kan forskningen gå framåt och fler drabbade bli hjälpta. Läs mer HÄR.

Sjöräddningssällskapet

Vi stöttar Sjöräddningssällskapet som med sina 2 200 frivilliga sjöräddare runtom i Sverige rycker ut för att rädda liv till sjöss. Läs mer HÄR