Bolag i Ohlssons Invest AB

Med över 550 anställda och en omsättning på nästan 1 miljard erbjuder Ohlssons Invest AB ett brett spektra av helhetslösningar. Nedan kan du läsa mer om våra bolag. 


Ohlssons AB grundades 1998 av Christer Ohlsson, som idag äger koncernen. Med ödmjukhet och jäklar anamma har Ohlssons vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag. Från Skåne i söder till Stockholm i norr ser du de röda Ohlssonsbilarna idag. Tjänsterna består av renhållning och återvinning, farligt avfall, transport, entreprenad samt spol- och rörteknik. 

www.ohlssons.se


Bensinteknik i HBG AB underhåller och sanerar bensinstationer i Sverige. Arbetet sker både ovan och under mark. Verksamheten omfattar allt från ombyggnad av befintliga drivmedelsanläggningar, nyinstallationer på totalentreprenad och löpande servicearbete. Bensinteknik ansvarar fullt ut för projektering, konsultation samt installation. Egen verkstad servar med allt från reparation och leverans av drivmedelsutrustning.

www.bensinteknik.se


Exellent Syd AB servar, tvättar och hyr ut tunga fordon. De moderna verkstäderna ligger i Helsingborg, Landskrona och Staffanstorp och har generösa öppettider och duktiga mekaniker. Uthyrningen är tillgänglig i hela Sverige och består bland annat av marknadens modernaste renhållningsbilar av högsta miljöklass från NTM, Skandinaviens största leverantör av påbyggnader för lastbilar med specialutrustning. Spolbilar med samma höga miljöklassning kommer från Europas ledande leverantör, Cappellotto. Exellent har även en modern och miljöklassad tvätthall i Helsingborg som t.ex. erbjuder drop in-tvätt, och som är lättillgänglig tack vare placeringen precis brevid E6:an.

www.exellentsyd.se


PULS, Planerad Underhållservice AB, har sex verksamhetsgrenar: spol och sug, fastighet, ledningsinspektion, drift- och underhållsplanering, industri samt lednings- och brunnsrenovering. Vi har kapaciteten och resurserna att ta oss an alla typer av projekt, stora som små. Vi uför även totalentreprenader.

www.pulsab.se


Tintorella Fastigheter AB är en del av Ohlssons-koncernen. Bolaget äger, förvaltar, utvecklar och hyr ut fastigheter till såväl företagen i koncernen som externa företag.


ÖMAB, Örestads Markentreprenad AB, erbjuder markentreprenadtjänster, så som arbeten inom VA, grundläggning, asfalt och mark. Företaget utför även rivning och marksanering. Huvudkontoret finns i Löddeköpinge. 

www.omab.se