Ohlssons-andan

Lika bra att säga det direkt. Vi löser det mesta! Ingenting är omöjligt för oss på Ohlssons. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag. Ofta blir våra kunder förvånande över hur bred vår verksamhet är. Vi har allt från små lastmaskiner till stora larvburna grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Vi hyr ut fordon, tillbehör och förare för olika typer av entreprenad-, anläggnings- och underhållsarbeten. Men vi sysslar även med renhållning, spolar rör och hanterar farligt avfall. Vi gör det mesta. Kan vi inte lösa det själva så vet vi vem som kan.

Social kompetens bakom ratten

Du börjar säkert förstå vår filosofi. Bara det bästa är gott nog. Men det hjälper inte att ha världens bästa maskiner för att få nöjda kunder. Det krävs en erfaren, kunnig och självgående personal och ett effektivt transportledningssystem som samordnar uppdragen, med minsta möjliga förflyttning för att spara miljön. Först då kan vi lyckas hela vägen. Därför handplockar vi de personer som passar bäst in i teamet. Den sociala kompetensen är viktig eftersom alla medarbetare är ansiktet utåt. För oss är det lika viktigt med social kompetens i en grävmaskinhytt som i samhället i övrigt.

Vi skippar julklapparna

Vi vill göra skillnad och vi vill ge tillbaka till samhället. Därför ger vi inga julklappar till våra anställda. Istället stödjer vi Hjärnfonden, Barncancerfonden, Team Rynkeby, Bröstcancerfonden och Sjöräddningssällskapet. Visserligen stödjer vi dessa organisationer året runt, men just julen är en extra bra tid att uppmärksamma dem. Skänk gärna en gåva du också!

Ödmjukhet och jäkla anamma

Visst, vi är ett stort företag. Men vi tänker inte så, rampljuset är inget för oss. Vi får saker att hända! Med ödmjukhet och jäkla anamma har vi vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag med strax över 500 anställda.

Det är vi stolta över. Målet är att alltid bli snäppet bättre, med eftertanke och mod. Det hjälper inte att springa fort om man springer åt fel håll. Vi har en fungerande affärsidé och en god ekonomi. Tillsammans med vår fantastiska personal bryter vi ny mark.