Vi hjälper er med Trygg Fastighetsskötsel!

Ohlssons koncept med tjänster riktade mot bostadsrättsföreningar kallar vi för Trygg Fastighetsskötsel. Här har vi delat in våra fastighetsnära tjänster i fyra segment: Renhållning/Återvinning, Spol- & rörteknik, Hushållsnära tjänster samt Underhålls- och servicetjänster. Det sistnämnda segmentet räknar vi in under s k. sällantjänster, tjänster som är av underhållskaraktär och som bostadsrättsföreningar ibland har behov av. Det kan vara allt från transporter av olika slag, sten och grusmaterial, snöbekämpning, sopning av parkeringar och uppställningsplatser till trädfällning med hjälp av kranbil etc. Och naturligtvis står Ohlssons Avloppsjour - Skånes största! - redo till er tjänst dygnet runt, året om, på 010 - 45 00 500. 

 • Lokal leverantör

  Lokal leverantör med stordriftsfördelar

  Ohlssons finns med egen personal och lokalkontor på ett flertal orter och täcker upp hela södra Sverige.

 • Service

  Engagemang och hög servicegrad

  Vårt arbetssätt bygger på en helhet där kundkontakt, analys, anpassning och utförande utgör viktiga delar.

 • Uppdrag

  Enskilda uppdrag och totalåtaganden

  Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi åtar oss allt från mindre enskilda uppdrag till stora totalåtaganden för helhetskunder.

Från en nöjd samarbetspartner 

Vår bostadsrättsförening Albohem anlitar Ohlssons varje vecka sedan ett par år tillbaka. De sköter om vår sophantering och vi är så nöjda. Tidigare anlitade vi en annan entreprenör men gick över till Ohlssons då en av våra medlemmar kände någon som arbetade hos Ohlssons. Vi har aldrig ångrat att vi bytte leverantör, vi upplever dem som mycket bra. Vänlig personal rakt igenom, både de som kommer ut och utför tjänsterna på plats och deras bemötande i telefon. Hög servicegrad och lättillgängliga, kort sagt så har Ohlssons alltid varit mycket tillmötesgående med allting. Vi upplever också Ohlssons som mycket lyhörda för våra önskemål! Vi har t ex bytt till större kärl, velat ha ytterligare en tömning på pappkärlet och det har aldrig varit något problem. Vi har också haft en container från Ohlssons ett par gånger och det har också funkat utmärkt!

Siv Persson, ordförande i Brf. Albohem, Malmö