Ohlssons vnsterbild

 
Vi stödjer Team Rynkeby 2018.

 Vi stödjer Pärlans Bröstcancerförening 
Helsingborg/Landskrona 2018.  

 

 cancerfonden

Vi stödjer Cancerfonden 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjänsterna är många och våra hängivna yrkesmänniskor klarar dom alla

Industrirenhållning/Återvinning

Ohlssons hanterar alla typer av avfall från industriföretag och byggbolag. Vi har ett stort utbud av containers, komprimatorer, balpressar och kärl. Förutom förädling av olika material som well, plast, trä och metall, ansvarar vi även för hanteringen av våra kunders farliga avfall.

 

Spol och Rörteknik

Ohlssons har en heltäckande tjänster för allt inom avloppsspolning, filmning, provtryckning, fräsning och Relining. Jour 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

 

Hushållsrenhållning

Ohlssons sköter renhållningen i ett stort antal kommuner. Våra miljöanpassade fordon är utrustade för alla typer av sorteringssystem. Det mesta går att återvinna med vår intelligenta avfallshantering.

Entreprenad

Vi är delaktiga i ett flertal stora bygg- och vägprojekt i södra Sverige. Vår hypermoderna maskinpark och våra välutbildade förare hyrs ofta ut till olika entreprenörer i regionen.

Transport

Ohlssons flyttar allt möjligt och omöjligt. Våra moderna maskiner klarar alla typer av transportuppdrag. Det är helt enkelt våra kunder som får styra. Vi har maskinerna, kunnandet och erfarenheten.

Gilla Ohlssons på Facebook

 

Nyheter

Julgåvan 2017

Förra årets julgåva gick till Hjärnfonden och till Barncancerfonden/Team Rynkeby.
Värdet av gåvan var etthundratusen/100 000 kronor.

 

AAA-rating, Ohlssons-koncernen har högsta kreditbetyg

 

– Det är med glädje vi hänger upp dessa utmärkelser på väggen bredvid alla andra fina utmärkelser vi fått under åren, ett bevis på att det går ekonomiskt bra för Ohlssons och företagen i Ohlssonsgruppen.

 

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg.

 

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

 

Nytillskott i fordonsparken

 

Vi har fått in en ny torr och grävsug, byggd av Italienska Cappellotto på ett chassi från Scania.

 

 

 

 

Vi har även fått in en 2-facks mini-sopbil, som trots sin lilla storlek har många stora fördelar. Den når lätt platser en vanlig sopbil inte kan, såsom smala vägar, stadskärnor, skolor, campingplatser och områden som inte tillåter hög totalvikt.

 

 

Nytt uppdrag för VA SYD

 

Ohlssons AB har fr.o.m april 2017 vunnit ett nytt uppdrag för VA SYD i Malmö. Innefattar avfallsinsamling från villakärl. Avtalet gäller i 2 år.

 

 

 

 

 

Ohlssons AB vunnit nytt uppdrag för SYSAV AB

 

 

 

Ohlssons AB har fr.o.m september 2017 vunnit ett nytt uppdrag för Sysav AB i Malmö. Innefattar alla lastväxlar transporter inom Sysav. Transportavtalet gäller i 7 år.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
 1. Namn(*)
  Var vänlig fyll i ditt namn
 2. Telefon(Mobil)(*)
  Invalid Input
 3. E-post(*)
  Invalid Input
 4. Förfrågan
  Invalid Input
 5. Redan kund
  Invalid Input