Ohlssons vnsterbild

 
Vi stödjer Team Rynkeby 2018.

 Vi stödjer Pärlans Bröstcancerförening 
Helsingborg/Landskrona 2018.  

 

 cancerfonden

Vi stödjer Cancerfonden 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohlssons \| Om Ohlssons

Själen på Ohlssons

Ohlssons-andan

Lika bra att säga det direkt. Vi löser det mesta! Ingenting är omöjligt för oss på Ohlssons. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag. Ofta blir våra kunder förvånande över hur bred vår verksamhet är. Vi har allt från små lastmaskiner till stora larvburna grävmaskiner, hjullastare och dumpers. Vi hyr ut fordon, tillbehör och förare för olika typer av entreprenad-, anläggnings- och underhållsarbeten. Men vi sysslar även med renhållning, spolar rör och hanterar farligt avfall. Vi gör det mesta. Kan vi inte lösa det själva så vet vi vem som kan.

Social kompetens bakom ratten

Du börjar säkert förstå vår filosofi. Bara det bästa är gott nog. Men det hjälper inte att ha världens bästa maskiner för att få nöjda kunder. Det krävs en erfaren, kunnig och självgående personal och ett effektivt transportledningssystem som samordnar uppdragen, med minsta möjliga förflyttning för att spara miljön. Först då kan vi lyckas hela vägen. Därför handplockar vi de personer som passar bäst in i teamet. Den sociala kompetensen är viktig eftersom alla medarbetare är ansiktet utåt. För oss är det lika viktigt med social kompetens i en grävmaskinhytt som i samhället i övrigt.

Ödmjukhet och jäkla anamma

Visst, vi är ett stort företag. Men vi tänker inte så, rampljuset är inget för oss. Vi får saker att hända! Med ödmjukhet och jäkla anamma har vi vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag med 380 anställda.
Det är vi stolta över. Målet är att alltid bli snäppet bättre, med eftertanke och mod. Det hjälper inte att springa fort om man springer åt fel håll. Vi har en fungerande affärsidé och en god ekonomi. Tillsammans med vår fantastiska personal bryter vi ny mark.

Gilla Ohlssons på Facebook

 

Nyheter

Julgåvan 2017

Förra årets julgåva gick till Hjärnfonden och till Barncancerfonden/Team Rynkeby.
Värdet av gåvan var etthundratusen/100 000 kronor.

 

AAA-rating, Ohlssons-koncernen har högsta kreditbetyg

 

– Det är med glädje vi hänger upp dessa utmärkelser på väggen bredvid alla andra fina utmärkelser vi fått under åren, ett bevis på att det går ekonomiskt bra för Ohlssons och företagen i Ohlssonsgruppen.

 

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg.

 

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

 

Nytillskott i fordonsparken

 

Vi har fått in en ny torr och grävsug, byggd av Italienska Cappellotto på ett chassi från Scania.

 

 

 

 

Vi har även fått in en 2-facks mini-sopbil, som trots sin lilla storlek har många stora fördelar. Den når lätt platser en vanlig sopbil inte kan, såsom smala vägar, stadskärnor, skolor, campingplatser och områden som inte tillåter hög totalvikt.

 

 

Nytt uppdrag för VA SYD

 

Ohlssons AB har fr.o.m april 2017 vunnit ett nytt uppdrag för VA SYD i Malmö. Innefattar avfallsinsamling från villakärl. Avtalet gäller i 2 år.

 

 

 

 

 

Ohlssons AB vunnit nytt uppdrag för SYSAV AB

 

 

 

Ohlssons AB har fr.o.m september 2017 vunnit ett nytt uppdrag för Sysav AB i Malmö. Innefattar alla lastväxlar transporter inom Sysav. Transportavtalet gäller i 7 år.

Kontaktformulär

Kontaktformulär
 1. Namn(*)
  Var vänlig fyll i ditt namn
 2. Telefon(Mobil)(*)
  Invalid Input
 3. E-post(*)
  Invalid Input
 4. Förfrågan
  Invalid Input
 5. Redan kund
  Invalid Input