Ohlssons AB söker nu flera VERKSTADSMEKANIKER 

 

 

Det är fullt upp i våra verkstäder och vi behöver utöka våra kvälls- och dagskift med VERKSTADSMEKANIKER. Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra diverse reparationer samt underhåll och service på vår maskinpark som består av Renhållningsfordon, Lastbilar och Entreprenadmaskiner.

 

Vi söker dig som har fordonsmekanisk utbildning och gärna kunskap om hydraulik och elektronik. Det är till din fördel om du har branschvana, gärna som mekaniker för diverse märke, C-körkort och viss datorkunskap.

 

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är måndag – torsdag kl. 15:30 – 01:00 samt dagtidsarbete kl 07:00-16:00. Vi söker flera mekaniker för placering i Helsingborg, Staffanstorp och Landskrona.

 

Om du vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Esad Skrijelj, Teknisk chef, på 010-45 00 233.

 

Ansök snarast med din CV och gärna några rader om dina erfarenheter inom yrket och vad du kan stärka vår verkstadsorganisation med.

Skicka din ansökan till e-post adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , märk din ansökan med ”Verkstadsmekaniker”.