Säljare inom FNI

 

Ohlssons AB söker en driven säljare inom FNI

 

Drivs du av ett högt tempo? Har du erfarenhet av renhållningsbranschen? Vi söker en duktig säljare som vill bli en del av vårt säljteam! Vi erbjuder dig en roll i ett företag som går starkt framåt med ledorden ”ödmjukhet och ”jäklar anamma”. Tillsammans med ett glatt och kompetent gäng blir du en viktig del i vår satsning framåt.

Rollen
I rollen som säljare arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag och har en fin portfölj inom återvinning att presentera. Hos oss driver du säljprocessen tillsammans med renhållningsavdelningen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

 


Profil

  • Har erfarenhet av försäljning inom renhållningsbranschen, industri, butik eller annan kundnära roll
  • Motiveras av ett högt tempo och tuffa utmaningar
  • Har en vinnarinstinkt och drivs av att leverera resultat
  • Arbetslivserfarenhet eller utbildning inom renhållning/återvinning är meriterande

 

 

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, organiserad och kommunikativ. Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer såväl internt som externt. Du ser det som en självklarhet att hålla en hög kundnöjdhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken inleds med 6 månaders provanställning.
 
Frågor kring tjänsten ställer du till Mats Ohlsson, via telefon 010-45 00 200.

 Din ansökan där vi gärna ser din egen beskrivning vad du kan uträtta hos oss vi vill ha senast 2018-01-14. Du skickar med e-post till adressen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Märk din ansökan med ”Säljare FNI”. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.