Ohlssons AB söker Säljare

 


Drivs du av ett högt tempo? Är du sugen på att göra karriär inom försäljning? Vi söker nu en nytänkande säljare som vill bli en del av vårt säljteam! Vi erbjuder dig en roll i ett företag som går starkt framåt med ledorden ”ödmjukhet och ”jäklar anamma”. Tillsammans med ett glatt och kompetent gäng blir du en viktig del i vår satsning framåt.

Rollen
I rollen som säljare arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag och har en fin portfölj inom transport att presentera. Hos oss driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram helhetslösningar för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.


Profil

  • Har erfarenhet av försäljning,  kundservice eller annan kundnära roll
  • Motiveras av ett högt tempo och tuffa utmaningar
  • Har en vinnarinstinkt och drivs av att leverera resultat
  • Arbetslivserfarenhet eller utbildning inom återvinning/avfallshantering är meriterande

 


Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, organiserad och kommunikativ. Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer såväl internt som externt. Du ser det som en självklarhet att hålla en hög kundnöjdhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vilken inleds med 6 månaders provanställning.
Utgångsort är Landskrona alternativt Helsingborg.
 
Frågor kring tjänsten ställer du till Mats Ohlsson, via telefon 010-45 00 200.


Din ansökan där vi gärna ser din egen beskrivning vad du kan uträtta hos oss vi vill ha senast 2018-01-20. Du skickar med e-post till adressen, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Märk din ansökan med ”Säljare”. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.